Zicht op Perspectief

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De therapie start met een kennismakingsgesprek van 30 minuten en ontdekken we samen of we een klik hebben met elkaar om verder te kunnen of willen gaan. Op basis van de ervaring die je in dit gesprek op doet, besluit je of je met mij ( individuele therapie) of  besluiten jullie of je met ons (relatie therapie)  verder wilt gaan. Wanneer jullie met ons verder willen brengen we voor dit gesprek € 50,00 in rekening.  Als je/jullie besluiten niet met mij/ons verder te gaan wordt er niets in rekening gebracht. Dit geeft de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken. 

Tarieven

Individuele therapie : € 85,00 (60 min.)
Relatie/Gezinstherapie : € 127,50 (90 min.)                       

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW 

Mocht je/jullie inkomen ontoereikend zijn voor bovenstaande tarieven,  geef dit dan aan bij onze  kennismaking, een aangepast tarief is altijd bespreekbaar

Facturatie

Na ieder gesprek ontvangen jullie een factuur via de mail. Op de factuur staat een klant- en factuurnummer en hebt dan 14 dagen om te betalen

Vergoeding

Individuele therapie wordt met een aanvullende verzekering gedeeltelijk bij de meeste zorgverzekeraars vergoed. Voor relatie en gezinstherapie geldt dit helaas (nog) niet.

De therapie valt onder zorgsoort:  Overige therapeuten en Complementaire en Aanvullende zorg 

Praktijk Zicht op Perspectief is aangesloten bij:

KvK: 55015786
NVAGT: geregistreerd lid
LVPW: 1061
RBCZ: 210563R
AGB Code therapeut: 90111777
AGB Code praktijk: 90070575
SKJ: 110019426

Contactgegevens

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, email, telefoon of via Whatsapp.

info@zichtopperspectief.nl
06-24265429
Aardbeienvlak 16
1974 LL IJmuiden (gem. Velsen)

Een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren kan altijd, maar wel minimaal 24 uur van tevoren, anders zijn we  genoodzaakt de volledige gesprekskosten in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden en Privacy

Onze Algemene voorwaarden kan je hier terug vinden.                        

Onze Privacy Policy kan je hier terug vinden.

EFT logo Tarieven