Zicht op Perspectief

Conny Schrama

Wie ben ik?

Ik ben Conny, 62 jaar en getrouwd met Kees. Wij hebben een samengesteld gezin met 7 kinderen, die inmiddels het huis uit zijn. Ook hebben we 2 kleinkinderen.

Momenteel ben ik werkzaam als ambulante gezinscoach en begeleid ik gezinnen met meervoudige en complexe problematiek. Ook heb ik alleenstaanden begeleid met o.a. verslavingsproblematiek en problemen in het dagelijks leven. Een samengesteld gezin is een uitdaging voor je relatie, ik heb daarin door de jaren heen veel geleerd. Deze ervaring wil ik graag inzetten om anderen te helpen.

Ik ben daarom een opleiding tot maatschappelijk werker en een opleiding tot ervaringsgerichte psychosociale hulpverlener en Gestaltgezinstherapeut gaan doen om zo meer te kunnen betekenen. Ik word er blij van als mensen bemoedigd de deur uit gaan.

Wie ben ik?

Ik ben Kees, 67 jaar en getrouwd met Conny. Van mijn vorige huwelijk heb ik 3 kinderen en samen met de kinderen van Conny hebben we 7 kinderen.Ik ben werkzaam geweest als technisch specialist bij Tata Steel IJmuiden.

Na mijn pensionering ben ik begonnen met een opleiding tot ervaringsgerichte psychosociale hulpverlener bij het Kempler instituut. In het 1e jaar ben ik meteen de opleiding PSBK, psychosociale basiskennis gaan doen (www.conamore.com).

Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun verschillende processen . Omdat ik mij hier meer  in wil verdiepen maar ook in mijn eigen proces ben ik deze opleiding begonnen.

Om meer ervaring op te doen loop ik stage bij een maatschappelijke stichting waar ik mensen coach in hun traject.  Ik zal voornamelijk aansluiten bij de relatie en gezinsgesprekken.

Onze relatie

Inmiddels zijn wij in onze relatie 15 jaar verder en kunnen van harte zeggen, dat wij met vallen en opstaan geleerd hebben om goed samen te kunnen leven vanuit onze verschillende achtergronden.

Door de weg die wij zijn gegaan, middels de opleidingen en de therapieën de we gehad hebben, ervaren we nu stabiliteit in onze relatie en ons leven waardoor we beter tot ons recht komen. Daar willen wij anderen ook graag mee verder helpen in hun relatie. Mèt zicht op perspectief!